Lekker buiten eten!

Wat is er gezelliger dan lekker buiten eten met een barbecue binnen handbereik? Als barbecuespecialist helpen wij u graag bij het samenstellen van uw menu. Voor uw gemak hebben wij al een aantal pakketten samengesteld. Mocht u iets anders willen dan kunnen wij naar uw wensen en budget iets voor u samenstellen. Ons verkoopteam staat voor u klaar.

 

BBQ worstjes

BBQ pakket budget

  • Gekruid filetlapje
  • Satéstokje
  • Hamburger
  • BBQ worstje

per persoon € 7,50

BBQ spiesjes

BBQ pakket Populair

  • Gekruid filetlapje
  • Hamburger
  • Satéstokje
  • BBQ worstje
  • Shaslick

per persoon € 8,50

BBQ spareribs

BBQ pakket De Luxe

  • Gemarineerde kipfilet
  • Sparerib
  • Biefstukspies
  • Varkenshaasspies
  • Hamburger

per persoon € 13,95

BBQ hamburger

BBQ pakket Budget Compleet

  • Budgetpakket
    +
  • Gerookte kipsalade
  • Rundvleessalade
  • Saté-, BBQ- & knoflooksaus
  • Stokbrood en kruidenboter
  • Gasbarbecue incl. gas
  • Borden, bestek en servetten (in overleg)

per persoon € 13,95

BBQ procureur van de barbecue

BBQ pakket Populair Compleet

  • Populair pakket
    +
  • Gerookte kipsalade
  • Rundvleessalade
  • Saté-, BBQ- en knoflooksaus
  • Stokbrood en kruidenboter
  • Gasbarbecue incl. gas
  • Borden, bestek en servetten (in overleg)

Per persoon € 14,95

BBQ worstjes

BBQ pakket De Luxe Compleet

  • De Luxe pakket
    +
  • Gerookte kipsalade
  • Rundvleessalade
  • Saté-, BBQ- en knoflooksaus
  • Stokbrood en kruidenboter
  • Gasbarbecue incl. gas
  • Borden, bestek en servetten (in overleg)

Per persoon € 19,95

BBQ Cote de boeuf

BBQ pakket For real men

  • Sparerib
  • Biefburger
  • BBQ worst
  • Rundersteak

per persoon € 12,95

BBQ vega

BBQ pakket Vega

  • Saté
  • Hamburger
  • Shaslick
  • Groenteburger

per persoon € 7,50

BBQ kids spiesjes

BBQ pakket Kids

  • Kinderspies
  • Hamburger
  • Worstje

per persoon € 3,95

BBQ

BBQ pakket Super de Luxe

  • Varkenshaas op stok
  • Tournedos-spies
  • Rib-eye gemarineerd
  • Lamskotelet gemarineerd
  • Garnalenspies

per persoon € 19,90

BBQ

Compleet pakket

  • Gerookte kipsalade
  • Rundvleessalade
  • Saté-, BBQ- & knoflooksaus
  • Stokbrood en kruidenboter
  • Gasbarbecue incl. gas
  • Borden, bestek en servetten

per persoon € 7,50

BBQ Groot vlees bavette

Groot vlees

Keuze uit:

  • Bavette
  • Cote de boeuf
  • Picanha
  • Shortribs
  • Flat iron steak
  • Ribeye
  • Procureur
  • Tomahawk steak
BBQ

BBQ specialiteiten & spiesen

• BBQ worst
• Gegrilde spareribs
• Filetlapje gekruid
• Houthakkersteak
• Runder hamburger
• Gem. speklap
• Gem. kipfilet
• Gem. steak
• Gem. procureurlap
• Gebraden drumsticks
• Haas op stok
• Kip op stok
• Varkensfilet
• Kipsaté
• Tournedosspies
• Biefstukspies
• Varkenshaassate
• Kinderspies
• Balkanspies
• Gehaktballetjes
• Shaslick
• Kipshaslick
• Hawaispies
BBQ salades

Opgemaakte salades & Vis

Salades:

  • Rundvleessalade (€ 4,50 p.p.)
  • Gerookte kipsalade (€ 4,95 p.p.)
  • Huis-/rauwkostsalade (€ 3,95 p.p.)
  • Pasta-kip salade (€ 4,50)

Vis:

  • Garnalenspies
  • Zalmspies
  • Zalmmoten (130 gram)

Geen barbecue? Geen probleem!

Bij aankoop van barbecuevlees kunt u een barbecue in bruikleen krijgen. Voor gebruik van het gas betaalt u € 15,-. Indien de barbecue vuil wordt teruggebracht wordt er € 15,- in rekening gebracht. Bezorgen en ophalen € 15,- Bestel en reserveer op tijd!

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

 

Barbecuefolder

Thijs van der Meer, Keurslager

Begine 52
8711BK Workum
0515541534

Openingstijden

maandag 07:30 - 18:00
dinsdag 07:30 - 18:00
woensdag 07:30 - 18:00
donderdag 07:30 - 18:00
vrijdag 07:30 - 20:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten