Kip- en kalkoen

Kip- en kalkoenvlees zijn verrassend veelzijdige stukjes vlees, die op diverse manieren bereid en gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan filet, kipkarbonades, kalkoenhaas of schnitzels. Bovendien zijn diverse delen van kip en kalkoen mager en snel te bereiden. En voor wie geen zin heeft om lekker te kokkerellen, hebben we verschillende kipdelen alvast gegrild!

Rundvlees

Botermals rundvlees is één van de pijlers van de Keurslagers. Eigenlijk wel logisch als je bedenkt hoe lekker rundvlees is. En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk en het rundergehakt, maar ook over al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt.

Wij verkopen ook het Belgisch blauwe ras, van Nederlandse bodem. De Belgische Blauwe, ook wel Belgische Witblauwe genoemd, is een echte vleeskoe met kwaliteitsvlees.

Rundvlees

Varkensvlees

Varkensvlees is sappig en neutraal van smaak waardoor het zich goed laat combineren met diverse kruiden en groenten. Ons varkensvlees komt van Nederlandse boeren met SAA kwaliteit, wat staat voor een ideale vlees-vet verhouding.

Kruidenmix
Friberne varkenshouders schotelen hun Kruiden Varkens een speciaal ontwikkelde mix van ruwvoer en kruiden voor. Een geurige mix op basis van onder meer eikenbast, jeneverbes, knoflook en kastanjes, waarnaar deze varkens zijn vernoemd. Zij zijn dol op dit kruidige voer, dat ook nog eens goed is voor hun gezondheid.

Varkensvlees
Boerderijkip

Boerderijkip

BOERDERIJKIP is een Hollandse Scharrelkip met meer smaak en een beter leven.

De BOERDERIJKIPPEN zijn van het langzaam groeiende ras: de Hubbard. Dit ras is een kruising tussen een bruine hen en een witte haan en hebben sterke genen. Het vlees komt van dieren die worden gehuisvest in stallen waar het dag- en nachtritme is gewaarborgd.

Lamsvlees

Lamsvlees

Lamsvlees is mager en heeft een mooie eigen smaak. Ons lamsvlees komt van Hollandse landerijen. Lamsvlees is perfect te combineren met vele verse ingrediënten. Veelgebruikte kruiden zijn tijm, marjolein en oregano. Je kunt het grillen, braden of stoven. Ook eenvoudig klaargemaakt, is lamsvlees heerlijk van smaak, dus zowel de professionele als de amateurkok kan het met plezier bereiden.

Vleeswaren

In onze winkel vindt u elke dag een ‘keur’ aan verse vleeswaren. Van heerlijke verse slagerssnijworst tot onze populaire eigen grillworst. Wij maken veel producten helemaal zelf en daarnaast hebben we ook nog de best buitenlandse specialiteiten in huis. Dit alles levert meer dan genoeg inspiratie voor bijvoorbeeld een heerlijk belegd broodje! Hieronder een greep uit ons assortiment bijzondere vleeswaren:

Gebraden runderrollade
Varkensrollade
Fricandeau
Rosbief
Zeeuwsspek
Boerenachterham
Parma-ham
Scudetto salami
Coburgerhamoburgerham

Thijs van der Meer, Keurslager

Begine 52
8711BK Workum
0515541534

Openingstijden

maandag 07:30 - 18:00
dinsdag 07:30 - 18:00
woensdag 07:30 - 18:00
donderdag 07:30 - 18:00
vrijdag 07:30 - 20:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten