De geschiedenis van de slagersfamilie Van der Meer gaat ver terug. In 1936 begon Pake Thys van der Meer zijn slagerij. Het stokje is doorgegeven aan oom Uiltje van der Meer en later ook aan Simon van der Meer.
Sinds
Sinds 1 januari 2005 hebben Thijs en Janke van der Meer het bedrijf overgenomen. Het bedrijf telt inmiddels 10 medewerkers, veelal parttimers. De ambacht is duidelijk van generatie op generatie overgegaan. Heerlijke ambachtelijke producten worden nog altijd zelfgemaakt. Wat dacht u van heerlijke verse vleeswaren of een zelfgemaakte rookworst!
Nog elke dag kunt u bij Keurslager van der Meer terecht voor heerlijke zelfgemaakte topproducten! Het team staat elke dag voor u klaar!
Amsterdam 2016
Tijdens de Nationale Slagersvakbeurs 2016 in Amsterdam zijn alle zeven door Keurslager thijs van der Meer ingezonden producten door een vakkundige jury beoordeeld met GOUD! Om deze bekroning te krijgen moeten de producten voldoen aan een aantal strenge eisen. Zo werd er gekeken naar aanzien, consistentie, samenstelling en natuurlijk kleur, geur en smaak van de producten. De jury bestond uit keurmeesters, deskundige worstmakers en leerlingen van de Slagersvakschool.